Rapkolikk
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rapkolikk

Rap, break dans, graffiti, battle

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

*-* Kolera - Kolaysa Anlat *-*

YazarMesaj
dReaMeR

dReaMeR

*-* Kolera - Kolaysa Anlat *-* Empty
MesajKonu: *-* Kolera - Kolaysa Anlat *-*   *-* Kolera - Kolaysa Anlat *-* Icon_minitimeSalı Şub. 24, 2009 6:41 pm

İçinde çürüdüğüm oda maket,ben öğrenci hayat mektep haremgurra yıkılır hatıra hassas yapraklarımın sonu çıkar hayra.Bas harmoni gelsin kulağa açılır susta ya rapim ya ölüm ya dünya ya feza ne hazım ne çalım ne yapım ne yıkım değil umurumda yak izbe hayat hep hazır ol rahat hayta hikkat ve kalp hacamat yolculuğum bir kundak bir toprak kahkahalarımda kayıpta murat hayli hayati mütemadi ört üstümü mermer baki göm büsbütün herşeyim hayali geciktirme vaktim bu ikindi

check mate kahpe felek işin acı üretmek ne bilirsin sen nedir üşümek titremek istediğin acılara tuz biber ekmek demek kolo deneyimli denek yalnız hep sükunet ve net altını üstünü tersine çevir üstüne üstük çamları devirir tadan bilir sen gülerken ben pek ilgilenmem burdan geçtin mi bilmem kim tutmuş kim kesmiş kim pişirmiş kim yemiş sen gülerken ben pek ilgilenmem yalnız uyanmak cehennem madem uyku yarı ölüm canıma gecedir kasteden.

yürüyuşü paytak paytak farkalı yak karşıya gecmeye calısıo caylan sen aslında benimsim dedim ve aniden yok oldu hortlak doydumu tumbak 24 unde 3 öğün bebelac bitirme hepsini kardeşine de bırak biz öyle gördük anadan babadan yarenden hayatında hersey dümenden birgun ölürsen bilme benden bariz boynumu bagladım balona simdi baya bi yükseldim yerden sana koyuldu denden selam getirdim sana hollandalı William Tell den debelenmezsen cabuk biter işimiz eğer beni dinlersen her dem!!!

NAKARAT:

kendimi unutmak istiyorum yol kenarındaki biriken kuru yapraklar gibi günleri ayları yılları anıları hatta kendi devremi çehremi yakın çevremi dahi sen bir sırrı bile tutamadın artık neyi paylaşabiliriz candan ki_?esti rüzgar hiçlikistandan ölmek tatlıydı baldan serpilmiş hayalime gubar-ı gam ve ızdırap koleramın rapi zat hani nerde o eski rulokat hababamın ruhu kaçtı gelde gör rıfat halkım konuşuyor kendi dilini çat pat KOLAYSA ANLAT!!!!!

*-* Kolera - Kolaysa Anlat *-*
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» *-* Kolera - Bir Var Bir Yok *-*
» *-* Kolera - İnziva *-*
» Kolera Biyografi
» ** Kolera - Sen Nasıl Bir İnsansın ? **
» ** Kolera - Şekerpare **