Mesaj Sayısı : 320 Kayıt tarihi : 22/02/09 Yaş : 32 Nerden : ßuLuRsan ßanaDa söyLe
Konu: OTOBÜS ŞÖFÖRÜ "HİDAYET" Çarş. Şub. 25, 2009 12:09 am
Hidayet ölünce cennetin kapisinda kuyruga girer. Hemen önünde bekleyen adam pederdir. Kapida bir melek beklemektedir. Melek pedere sorar: -Hiç günahın var mı peder ? -Aziz melek ben rahiptim. Tüm hayatım boyunca hep tanrıma dua ettim. Karıma ve çocuklarima sadik kaldim. Insanlara ve hayvanlara hep yardim ettim... Melek :"Çok iyi, bunları biliyorduk zaten. Al sana cennetin gümüş anahtarı!" der. Ve sonra Hidayet'e döner: -Senin hiç günahın var mı? Hidayet: -Ben de her zaman hayvanlara ve insanlara iyilik yapardım. Tanrıya dua etmedim açikçasi, inancim da zayifti ve bir günahim vardi.. Çok sert ve hizli otobüs kullanirdim.. Melek Hidayet'e döner ve: -Bunu da biliyoruz.. Çok iyi al sana cennetin altın anahtarı.. Peder bu olaya çok sinirlenir: -Ben hayatımı tanrıya adadım siz de gidip bu adamı cennette benden üstün tutuyorsunuz, haksızlık değil mi ?!! Melek gülerek: -Oglum sen vaaz verirken herkes uyuyordu ama Hidayet otobüs kullanirken herkes dua ediyordu. Skor farkli yani!