dReaMeR
Mesaj Sayısı : 320 Kayıt tarihi : 22/02/09 Yaş : 32 Nerden : ßuLuRsan ßanaDa söyLe
| Konu: pinoKyo iLe makaRa x) Çarş. Şub. 25, 2009 4:21 pm | |
| -hayır. -istersen bu konuda sana yardımcı olabilirim, dayım marangoz da …. Ehehe.
-pinokyo, okula gitcen mi sen? -yoo. -hiç bişi öğrenmeyecen yani? -hayır öğrenmicem, oldu mu! -odun geldin odun gitcen yani, hehehe… -odunu görcen şimdi sen, konuş konuş…
-pinokyo, sen yalan söyleyince burnun uzuyo de mi? -ewet. -peki doğruyu söyleyince neren uzuyo? Ehehehe… -olum bela mı arıyon sen yaa!
-şşt, baksana odun! -kim ben mi? -yok ben! Odun diyom etrafa bakıyo yaa, sanki ormandayız anasını satiim.olum senin kafada bi tahta eksik galiba!
-pinokyo, sen abızıtın mı? - ne? -zzıt tahtalıköy, puhahaha…….. -gül gül sen gül !
X - heh, geldim işte.çok beklettim mi ya? Pinokyo -iki saattir bekliyoz burda yaw! Y – ewet ya, çocuk ağaç oldu burada, ehe ehe… Pinokyo – sen konuş biraz daha konuş…..
-pinokyo, şu meşhur Truva atı var ya, o senin akrabanmış, ööle diyolar… - o diyenleri bi yakalarsam zaten onlarla akraba olcam… -ehehe.. -Ne gülüyon lan! Pinokyonun sevgilis – ne biçim kuklasın sen yaa, tahtasın bi yararın yok!ormandaki ağaçlar bile oksijen veriyo etrafa… Pinokyo – oksijen veririm ama kokar şimdi boşver Pinokyonun sevgilisi – pislik! | |
|